Volby rezidenta

Ještě jednou takové malé shrnutí po prvním kole takzvaných „svobodných a demokratických“ voleb prezidenta ČR.

Nepochybně jste si všimli, že každý hlasovací lístek byl pro volbu prezidenta republiky, jen nebylo zřejmé, které republiky. Na témže lístku dole bylo razítko ministerstva vnitra, ovšem také neznámo, čí je to ministerstvo. Takže naše instituce jsou již vedeny zjevně jako instituce nějaké kolonie, zatím bez uvedení příslušného mocnářství. Není se čemu divit, je to v reálu už delší dobu viditelné. Ale to je jen humorná vložka úvodem.  😊

Pominu pochybné, neprofesionální, lajdácké vylučování některých kandidátů na základě údajného nedostatečného počtu podpisů a celý podvod s tím spojený. To je kauza sama o sobě a pokud by zde fungovala nějaká spravedlnost, tak by musely být tyto volby zrušeny nebo odloženy.

Nabídka kandidátů byla tak katastrofální, že nebylo stejně koho vybrat. Vlastně je překvapením tak velká účast voličů, kteří to nějak dokázali. Ovšem výsledek za to stojí, resp. stojí za ….. – jak se říká. Někteří si mysleli, že jde z lejna uplést bič, a ještě s ním zapráskat. A tak budou nakonec všichni řádně zpráskaní.

Ti, co se postavili do role vlastenců, snad už pochopili, že bez skutečné osobnosti, jsou u neinformovaného a hluchoslepého davu, zcela bez šance. Dokud se nepodaří najít opravdu takovou silnou osobnost, je zbytečné dělat ramena. Ze dvou nul nikdy nevzejde jednička.

Na druhou stranu je zjevné, že český národ stejně nechce jít svou vlastní cestou. Většina chce zůstat poslušnými otroky, nechce svobodu, nechce přemýšlet. Většině vyhovují totalitní praktiky válekchtivých nadnárodních pánů a jejich (našich) posluhovačů, a tak volili podporovatele války, kterých bylo na kandidátkách požehnaně. Nevím, zda je víc k smíchu nebo k pláči, když „pachatelé dobra“ hřímající na Putina, který za všechno na světě může, podporují ukronacismus a americko-ruskou válku, klidně volí tyto podporovatele války (válečné štváče), a ještě se tím chlubí. Tak, jak byli mnozí zaslepení mediální masáží s podvodnou plándemií, tečkováním, neobjektivní a jednostrannou podporou zkorumpované Ukrajiny, tak jsou zase dobře masírovaní fialovou lží, která vede republiku k totálnímu úpadku.

Po 33 letech to český národ dotáhl tak daleko, že si bude na post prezidenta České republiky vybírat ze dvou „bývalých“ komoušů jak poleno. Vlastně, dle výše uvedeného, by se dalo říct, že si nebude vybírat prezidenta, ale REZIDENTA.

Jeden přesvědčený, agent Pávek, vycvičený rozvědkou, řízenou sovětskými soudruhy z GRU, přísahající věrnost socialismu a Varšavské smlouvě, samozřejmě dobře vyškolený v marxleninismu. Do poslední chvíle sloužil bolševikům, neb to ani nešlo jinak a zelený mozek přece plní úkoly. Po převratu, bez skrupulí rychle převlékl kamizolu, aby nepřišel o lampasáckou kariéru. Kdo byl na vojně, tak nepochybně dobře ví, co zelené mozky dokáží. Přísaha, nepřísaha, stačilo jen leštit kliky a plnit úkoly, tentokrát tzv. liberálního západu a ejhle, z agenta východního bloku se rázem stal agent západního bloku, přísahající opačné straně. Není to až tak náročné, armádní kamizoly mají podobný počet knoflíků, změní se trochu barva a střih, ale zelený mozek zůstává. Válka je mír, mír je válka – je to vlastně jedno. Kompro na něj mají obě strany, takže je jen otázkou času, kolikrát ještě převlékne kabát. Kdo bude silněji tahat za nitky, tomu bude sloužit víc a plnit úkoly na výbornou. Vždy prorežimní, vždy pro vládní ideologii, ať vládne kdokoliv.

A co ten druhý vejlupek, agent Bureš? Ten byl taky dobře vyškolený v marxleninismu, ale spíš přesvědčený, že ryze vlastní prospěch a přikyvování soudruhům v mezinárodním obchodu bude zajímavější, než přikyvovat gumám v armádě nebo nějakému blbečkovi na tamním komunistickém úřadu. Kšeft je kšeft a důležité je, kde to víc sype. Krátce po převratu, se rychle zorientoval a rýžoval a rýžoval. Především do svých kapes (budiž mu ke cti, že trochu i do těch jiných). I na něj mají kompro obě strany, takže bude také sloužit. Rozdíl je jen v tom, že to není zelená guma, obchod nezná hranic a jsou mu jedno i různé ideologie.

A tak tu máme dva bezpáteřní aktéry té směšné komedie. Jeden bude sluhou sluhů „mocných“ cizích pánů, tím pomůže sobě, ale ne národu. Naopak, klidně pomůže národ zavléct do války a zničit, jak s tím už velmi aktivně začali soudruzi fialové demoliční pětikolky. Zatímco ten druhý bude sluhou sluhů (ne)mocných korporací, v rámci možného bude hlídat hlavně své prachy a tím částečně i prachy některých domácích hráčů. Trochu tím pomůže i národu.

Agent Pávek je ideologický lampasák, který naší republice dosud ničím neprospěl a jako loutka deep statu ani v budoucnu ničím neprospěje. Válečné a zbrojní čachry, včetně poslušnosti, je jeho úkol. Nic nedává, jen bere – trochu pro sebe a hodně pro cizí loutkovodiče.

Agent Bureš je oligarcha, který si bude hájit své mocnářství a byl by úplně blbý, kdyby podporoval válku, v níž by o mnohé přišel. Je loutkou globalistů, ale vyhovuje mu relativní klid, aby za bukem rozvíjel své kšefty. Bude to hrát na všechny strany, neb jeho úkolem a zábavou jsou obchodní čachry. Kromě toho, že hlavně bere, taky dost dává – v daních pro republiku (především tu naši, ne cizí, jako jiní zaprodanci) a taky práci mnoha lidem.

Oba jsou chytří, až mazaní, umí se pohybovat ve vyšších kruzích – Bureš v ekonomických, obchodních a politických, Pávek hlavně v těch armádních, o ekonomice a obchodu neví téměř nic. Ten první bude, v rámci svých možností, trochu brzdit ty šílenosti současné vlády, ten druhý bude naopak spolupracovat, takže fialová hrůza bude ještě víc růst. O nějaké nadstranickosti nemůže být v obou případech vůbec řeč.

Když se ohlédnete zpět, za těch posledních 33 let, byly v podstatě všechny změny v parlamentních, senátních i prezidentských volbách, vždy k horšímu. Čeká snad někdo, že teď, když se možná vymění již dobře známý Bureš za seladona Pávka, že se něco změní k lepšímu? Nezmění. A podle toho, co deklaruje naleštěný generál, to neskýtá ani žádnou naději k lepšímu.

Chce Green deal EU, tedy zdražení všeho a zničení i zbytku našeho průmyslu.

Chce zneuctít manželství, jako svazek muže a ženy, a dát na stejnou úroveň LGBT…

Chce euro, které Slovákům i dalším zdražilo ceny o desítky procent a zadlužit tím ČR ještě víc, než je.

Podporuje cenzuru, stejně jako Rakušan a jeho pohunci.

Podporuje ekonomickou migraci.

Chce federalizaci Evropy, tedy zánik samostatnosti naší republiky.

Podporuje zvýšení daně z nemovitostí.

Říká, že mír je iluze… (co jiného čekat od lampasáka).

V parlamentních volbách 2021 byli mnozí nadšeni ze změny, kterou zvolili a hle, kde jsme. To, co nezničili někteří za desetiletí, to zvládla Rychetského fialová, demoliční pětikolka za rok. Čest patří těm, kteří si aspoň dokázali přiznat, že byli zaslepení a volili tehdy špatně. Duté hlavy si to nepřiznají, a ještě si pochvalují, jak to vše funguje. Takovým už nelze pomoci a tací budou samozřejmě volit úlisného generála, protože je podporován touto fialovou žumpou a má stejné protinárodní názory.

Takže druhé kolo rezidentských voleb v ČR je v podstatě Sophiina volba, v níž se každý bude muset rozhodnout mezi špatným (Bureš) a hodně špatným (Pávek).

Na té vší hrůze je pozitivní, že až si všichni ty čumáky pořádně vymáchají, tak je velká šance že je to probudí. Nikdy není pozdě i když prodlužovat to už moc nejde. Cesta zpět není a ani by nic nevyřešila, vždy jde kráčet jen kupředu. Asi jinou cestou, jiným směrem, jiným způsobem. Technicky jsme dál než duchovně. Materialismus tlačíme před sebou, jako největší modlu, která se však rozpadá, protože není na pevných hodnotových (duchovních) základech. Duchovní vývoj (byl-li jaký) hodně zaostával a je třeba se mu víc věnovat. Ne povrchně a farizejsky, jako dosud. Tím se posuneme i v celkovém vývoji k člověčenství. Často se klade důraz na jakési morální hodnoty, na morálku. Ta je však poplatná době a mění se v čase podle směrování reality. Co bylo před dvaceti lety nemorální, je dnes klidně akceptováno, jako morální. Etika, ta je neměnná, ta udržuje hodnoty našeho nitra. Podobně i víra, která je sice mocná, ale není to pořád přesvědčení. Čtenáři posvátných knih, jsou jistě hodni následování, ale zůstanou stále jen čtenáři, pokud nedospějí k poznání. Proto mnohdy nejsme schopni rozpoznat, kterým směrem se vydat.

Tak si dejte plusy a mínusy obou mizerných kandidátů vedle sebe a volte, pokud tedy chcete. Jak zvolíme, tak se nám bude dařit. Nebude to žádná sláva, ale asi právě to potřebujeme. A nepochybně to i nějak přežijeme (snad).

Každopádně svobodná vůle je dar, který nám nikdo nevezme. Je na nás, jak jej využíváme, co pak z naší setby vzejde a z čeho budeme každopádně skládat účet. Každý sám za sebe a žádná výmluva pak fakt není možná.  😊