ČLÁNKY A POVÍDÁNÍ

Labyrint 2

LABYRINT INFORMACÍ A SVOBODA

Jsme zahlcováni informacemi ze všech stran, předkládají se nám hotové názory a doporučení, jak se věci mají, co si máme myslet, jak máme jednat. Hlavní informační proud... celý článek:

víra3

DESATERO BOŽÍCH PŘIKÁZÁNÍ

STEJNĚ JAKO ŘADA JINÝCH RAD A DOPORUČENÍ, KTERÉ BYLY LIDEM PŘINESENY ZE SVĚTLA, TAK I TY NEJCENNĚJŠÍ BYLY LIDMI POKROUCENY. NEZNALOST, NEPOCHOPENÍ, SNAD I ZLOVŮLE... celý článek:

rodina2

RODIČŮM - DĚTSKÉ OTÁZKY

„Děti jsou živé otazníky!“ slýcháme mnohdy a výrok má své oprávnění. Často mnohá matka se táže, když vidí své dítě, růžolící a usměvavé odpočívající v postýlce: „Co asi... celý článek:

statni vlajka

NAŠE STÁTNÍ VLAJKA

Ve stvoření má vše svůj hluboký význam a smysl, který povrchnímu pozorovateli uniká, ale tomu, který podle Poselství s otevřenýma očima a s otevřeným srdcem vše kolem sebe... celý článek:

zarici_hvezda4

LÉČENÍ ZÁŘENÍM

Přírodověda byla v posledních letech silně zaujata objevy záření. Byl to zejména veliký okruh lékařů, kteří svou činností vydatně přispěli k výsledkům bádání, aby jich... celý článek:

volby

VOLBY REZIDENTA

Ještě jednou takové malé shrnutí po prvním kole takzvaných „svobodných a demokratických“ voleb prezidenta ČR. Nepochybně jste si všimli, že každý hlasovací lístek byl... celý článek:

ČLÁNKY A POVÍDÁNÍ – strana 3